calçats milano botes

Botes a mida

A Calçats Milano som especialistes per oferir botes a mida per la dona

tienda de calzado BarcelonaA Calçats Milano vam ser conscients ja fa més de 15 anys de la necessitat d'oferir a les nostres clientes un servei de sabateria integral, que oferís models exclusius, còmodes i, sobretot, amb mides especials perquè tot tipus de dona pogués lluir unes botes a la seva mida.

Per aquesta raó, des de Calçats Milano vam crear el sistema Integral Size ®, sistema de mesurament integral de cama per botes, mitjançant el qual podem indicar-te els models que s'adapten a la perfecció a les teves mides.

Indica'ns les mides exactes del contorn dels teus bessons i turmell. Per cada tipus i mides de cama hi ha unes botes més adequades d'unes altres. Oferim botes amples, botes especials…sempre botes de pell pensades per cada dona.

El nostre sistema Integral Size ® i la nostra extensa gamma de models, ens permeten atendre satisfactòriament el 89% dels casos.

Botes que mesuren íntegrament la teva cama, per un ajustament perfecte

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.

Calzados Milano

Contacta amb nosaltres

  C/ Villarroel, 209,
Barcelona, 08036, (Barcelona)

  93 163 36 62