calçats milano botes

Com comprar botes i sabates

Vols portar a terme una comanda? Aquí trobareu la informació necessària per saber com comprar botes i sabates a Calçats Milano

 

COMPRES

Com puc comprar les meves botes especials?

La compra es realitza telefònicament (o ben venint a les nostres botigues). Per comprar telefònicament segueix simplement aquests 5 passos:

1. Assegura't que tens a mà una cinta mètrica de mesurar flexible, ja que hauràs de donar als nostres experts certes mesures de la teva cama.

2. Truca al telèfon   93 163 36 62. El nostre horari és d'11am a 7pm. En aquest telèfon, hauràs d'indicar que vols “Comprar un article de la nostra Web” al nostre professional especialista en pell que t'atendrà.

3. El nostre professional et sol•licitarà una sèrie de mides bàsiques i fàcils de la teva cama. Assegura't d'entendre bé les preguntes, són senzilles, però és important entendre-les bé. Qualsevol dubte, no deixis de preguntar

També et sol•licitarà el teu número de peu.

A continuació, indica si ho desitges al nostre professional la bota o els models de botes de dona que més t'agraden de la nostra web. Tenim botes de canya ampla, botes especials,…sempre botes de pell pensades per cada tipus de cama.

4. El nostre especialista t'indicarà la disponibilitat de l'article adequat per a tu i el detall del preu.

En el cas que decideixis realitzar la compra, se't facilitarà un número de comanda de 5 xifres, i un compte de Calçats Milano, on realitzar la transferència per l'import desitjat.

A la transferència hauràs d'indicar com a referència simplement les 5 xifres del número de comanda i el teu nom i cognom. Per exemple; MARIA RODRIGUEZ 45231.

Et demanarem nom, adreça d'enviament, dades personals i mitjançant trucada telefònica et confirmarem la comanda.

5. Quan a Calçats Milano rebem l'import de la teva transferència (normalment en un màxim de 72 hores laborables la transferència és visible), procedim a ordenar l'enviament de les teves botes especials, que a partir de llavors, t'arribarà a casa en un màxim de 2 dies laborables

Puc comprar botes de dona de manera on-line?

No, la compra solament es pot realitzar telefònicament.

A Calçats Milano creiem en la relació personal per assegurar que satisfem adequadament les necessitats de les nostres clientes. Per això, sempre abans de realitzar una comanda, parlem amb la sra. personalment.

 

CANVIS, DEVOLUCIONS I CANCEL•LACIONS

Puc canviar les meves botes especials per unes altres si no em van bé o no m'agraden?

Volem que les nostres clientes quedin satisfetes amb les seves botes.
Si per qualsevol motiu, en rebre la teva comanda, no quedes completament satisfeta, pots canviar les teves botes per unes altres sense problemes.

Per procedir a un canvi és imprescindible que:

  • Les botes no estiguin usades.
  • Han de ser enviades en les mateixes condicions que van ser rebudes, incloent l'embolcall original.
  • Han de ser lliurades a la nostra adreça del carrer Villarroel abans dels 30 dies des de la data que es van rebre.
  • Per enviar-nos la mercaderia que desitgis canviar, empaqueta i precinta el producte en l'embolcall original (si és necessari posa-li un embolcall addicional) i pots enviar-ho per correu ordinari, sempre certificat, a l'adreça de Calçats Milano, carrer Villarroel, que t'adjuntem a l'enviament.
  • Una vegada que rebem les botes, procedirem a enviar-te la nova talla o el nou model, utilitzant el mateix servei de la teva compra original sense cap cost. És a dir, no hauràs de tornar a pagar les despeses d'enviament ja que Calçats Milano t'envia les segones botes gratuïtament.
  • Únicament hauràs de pagar l'enviament que facis a Calçats Milano de devolució. No acceptem enviaments a ports deguts

Puc simplement retornar les botes, sense estar obligada a realitzar un canvi per unes altres?

En el cas que volguessis realitzar la devolució de les botes sense canviar-les per unes altres, Calçats Milano es compromet sempre a retornar-te l'import de compra de la bota. A càrrec del client solament estarà el cost d'enviament d'anada i d'enviament de tornada de la bota (un import de 13€ d'anada i 13€ de tornada).

Per procedir a un canvi és imprescindible que:

  • Les botes no estiguin usades.
  • Han de ser enviades en les mateixes condicions que van ser rebudes, incloent l'embolcall original.
  • Han de ser lliurades a la nostra adreça del carrer Villarroel abans dels 30 dies des de la data que es van rebre.
  • Per enviar-nos la mercaderia que desitgis canviar, empaqueta i precinta el producte en l'embolcall original (si és necessari posa-li un embolcall addicional) i pots enviar-ho per correu ordinari, sempre certificat, a l'adreça de Calçats Milano, carrer Villarroel, que t'adjuntem a l'enviament.

Puc cancel•lar la meva comanda de botes de dona si finalment no les vull?

Pots cancel•lar-ho sempre que la comanda no hagi estat enviada. Tingues en compte que les comandes s'envien l'endemà a la recepció de la seva transferència de pagament.

Per realitzar la cancel•lació, truca al telèfon   93 163 36 62. En aquest telèfon, hauràs d'indicar que vols “Cancel•lar la compra d'unes botes de la nostra Web” a un professional. A continuació, et demanarà el número de comanda i confirmarà les teves dades.

En el cas que la comanda no hagi estat enviada, se´t confirmarà la cancel•lació. En aquest cas, si el pagament s'ha fet ja efectiu en el compte de Calçats Milano, es procedirà a la devolució de l'import de la transferència al client. Les despeses de devolució de la transferència seran a càrrec del client.

Si la comanda ja ha estat enviada, no podràs cancel•lar-ho però podràs realitzar la devolució.

Quina garantia de fabricació tenen els productes comprats en Calçats Milano?

Tots els nostres articles estan garantits pels nostres fabricants associats i segueixen la llei de comerç. No hi ha garantia pel mal ús. Qualsevol problema de fabricació si us plau truca al telèfon   93 163 36 62, i seràs atès pels nostres professionals.

Els articles oferts en aquesta Web són una selecció dels productes de les botigues Calçats Milano i compleixen els mateixos requisits de qualitat i garantia que els llocs de venda a les botigues Calçats Milano.

 

MODELS I TALLES

Hi ha més models i colors que no apareguin a la Web?

Els models de la web són una selecció de referència entre els més de 300 que tenim.

En funció de les teves mides i sobre la base del nostre sistema Integral Size ®, els nostres especialistes poden proposar-te altres models per la teva consideració.

Si desitges un altre color diferent del que apareix a la web per un model en concret, si us plau pregunta al professional que t'atén per la seva disponibilitat.

Estan disponibles tots els models de botes on-line per totes les talles de cama?

Hi ha moltes talles de cama disponibles per cada model. No obstant això, les nostres botes segueixen el sistema Integral Size ®, desenvolupat per Calçats Milano, de manera que per cada tipus i mides de cama hi ha unes botes més adequades d'unes altres. Oferim botes amples, botes especials…sempre botes de pell pensades per cada dona.

Els professionals que t'atendran podran indicar-te els models més adequats per les teves mides, basant-se en les teves preferències.

El nostre sistema Integral Size ® i la nostra extensa gamma de models, ens permeten atendre satisfactòriament el 89% dels casos.

 

TRANSPORT

En el preu està inclòs el transport?

Per cada model s'indica a l'apartat de la nostra web “Catàleg”: el preu d'aquesta bota concreta més el preu de l'enviament a l'adreça de lliurament que com a comprador indiquis.

El preu d'un enviament a la Península (una adreça, per exemple des de Calçats Milano a l'adreça de lliurament) amb servei garantit d'arribada en 48hores laborables és de 13€. Per altres adreces, consultar telefònicament possibilitats i condicions al telèfon   93 163 36 62.

Què passa si no estic a l'adreça indicada de recepció de l'enviament quan arribi la bota?

En el cas que no hi hagi ningú per la recepció del paquet a l'adreça que ens indiquis, els missatgers deixaran un avís conforme es va intentar lliurar. A continuació, es procedirà a trucar al telèfon de contacte, facilitat a la compra, per acordar un dia de lliurament.

En el cas que no estiguis disponible per la recepció en els següents 14 dies, es procedirà a la devolució del paquet a Calçats Milano.

 

NOTES

Calçats Milano pretén mostrar els colors de les sabates de la forma més propera a la realitat possible. No obstant això, el color de les sabates pot estar subjecte a variacions depenent de les llums de la fotografia, del monitor del seu ordinador o d'altres factors aliens a la nostra voluntat. Si tens algun dubte sobre el color d'algun model, consulta al professional que t'atén.

Calçats Milano es reserva el dret de retenir qualsevol comanda a causa de raons de seguretat, o bé, si no és possible verificar la informació de les dades necessàries del comprador.

Els articles de Calçats Milano estan disponibles per venda i enviament dins de la zona de la Península. Per altres zones, informar-se de la possibilitat i noves condicions al telèfon   93 163 36 62.

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.

Calzados Milano

Contacta amb nosaltres

  C/ Villarroel, 209,
Barcelona, 08036, (Barcelona)

  93 163 36 62