calçats milano botes

La firma de calçat per la dona

Calçats Milano, més de 30 anys d'experiència en venda i confecció de calçat per la dona

calçat per a dona

Especialistes per oferir calçat a mida per la dona

Calçats Milano és una empresa familiar, nascuda a partir de la inquietud creativa del seu fundador, José Pina. Des dels seus inicis fa ja més de 30 anys, l'empresa es va especialitzar en el calçat per dona. José s'havia dedicat ja a la dona des dels inicis de la seva carrera professional, a l'àmbit de la perruqueria creativa, i sempre ha estat un gran coneixedor de les necessitats femenines a l'àmbit de la moda. A més a més, la seva dona el va orientar sempre al món femení, i va estar al seu costat des dels inicis.

 

El nostre objectiu afirma José és:

“Aconseguir que les dones gaudeixin i presumeixin d'un calçat amb estil i confortable, a preus assequibles”,

calzados milano BarcelonaDurant els últims 15 anys, aquest emprenedor ha dedicat el seu poc temps lliure a exercir de consultor per algunes de les fàbriques de calçat espanyoles amb més tradició, a l'àrea d'Alacant, precisament zona on ell va néixer. Disseny en materials, formes i colors, fabricació i processos… José sempre planteja diferents formes de concebre el calçat per la dona, el resultat sempre està del costat dels articles de les seves pròpies botigues, sempre enfocades a la dona passant per sport, casual i vestir tant en sabates com en botes.

Durant els últims anys, aquesta parella d'emprenedors van detectar una necessitat entre les seves clientes. Les botes de senyora eren un article molt venut; però sovint les senyores no trobaven botes de pell que els ajustessin correctament. Demanaven botes de canya ampla, botes especials… adaptades a elles.

 

Va afirmar José:

“A algunes dones no els pujava la cremallera, a unes altres les botes els quedaven amples de cames, …i no hi havia manera que poguessin emportar-se una bota que els quedés bé”

 

En definitiva, es van adonar que les botes haurien de tenir també en compte les mides de la cama i no només les habituals mides dels peus. Així va néixer el sistema de mesurament integral de cama per botes Integral Size ®, desenvolupat per José, juntament amb els seus col•laboradors habituals professionals del món de la pell..

A causa del gran acolliment entre les seves clientes de tota Espanya, José, sent fidel als seus objectius, va decidir centrar-se plenament a facilitar a les seves clientes el sistema Integral Size ®, introduint la venda telefònica a partir de l'exposició de botes on-line.

 

calzados milano en BarcelonaJosé comenta:

“A les nostres botigues venien dones i noies de tota Espanya recomanades, a comprar botes de dona. Amb Internet i la venda on-line, aconseguim arribar encara a més gent, ara bé, sempre via un contacte telefònic previ a la venda per assegurar que satisfem adequadament les necessitats de les nostres clientes. A més a més, ens agrada mantenir una relació més personal encara que sigui telefònica, i no només via una pantalla anònima de l'ordinador; per això sempre abans de realitzar una comanda parlem amb la senyora.

 

“Un desig pel futur? Que tota dona que vulgui pugui tenir unes bones botes que li quedin bé.”

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.

Calzados Milano

Contacta amb nosaltres

  C/ Villarroel, 209,
Barcelona, 08036, (Barcelona)

  93 163 36 62