C/ Villarroel, 209 - Barcelona, 08036, Barcelona

Botes a mida

Troba les teves botes a mida gràcies al Sistema Integral Size ®

Fa més de 15 anys, a Calçats Milano vam ser conscients de la necessitat de posar a l’abast de les nostres clientes un servei de sabateria integral, que oferís models exclusius, còmodes i, sobretot, amb mesures especials per a tota classe de dones pogués lluir unes botes a mida.

Així va néixer el Sistema Integral Size ®, que ha revolucionat la nostra manera de treballar i amb el qual hem aconseguit que cents de dones gaudeixin i presumeixin d’unes botes confortables, amb estil i que s’adapta a la perfecció a les seves mesures.

 

Descobreix el Sistema Integral Size ®

Es tracta d’un sistema exclusiu de mesurament, de disseny propi, que té en compte diferents mesures de la cama i no únicament el número de peu. Gràcies a ell aconseguim que les nostres clientes s’emportin les botes perfectes per a la seva cama.

Si tu també vols les teves, només has de trucar-nos al 93 163 36 62 o enviar-nos un   Whatsapp i indicar-nos les mesures exactes del contorn dels teus bessons i turmell. Per a cada classe i mesura de cama hi ha unes botes més adequades d’unes altres. Disposem d’un ampli catàleg de botes de canya ampla i botes especials, totes elles fabricades en pell i pensades per a cada dona.

Botes que mesuren íntegrament la teva cama, per un ajustament perfecte

 

 

Gaudeix d’unes botes a la teva mida

jumbotron

Oblida’t de cremalleres que tanquen, sivelles que no ajusten o canyes que t’estrenyen i amb les quals no et sents còmode. A Calçats Milano t’esperen botes dissenyades per ajustar-se perfectament a les teves mesures, amb les quals podràs brillar amb llum pròpia. A què esperes per descobrir-ho?

DÓNA UN COP D’ULL AL NOSTRE CATÀLEG!