C/ Villarroel, 209 - Barcelona, 08036, Barcelona

Calçat per a dona a Barcelona

Més de tres dècades d’experiència en la venda i confecció de calçat per a dona

Calçat per a dona a Barcelona

Benvinguts a Calçats Milano, especialistes a posar la comoditat als teus peus des de fa més de 35 anys. A la nostra botiga de calçat per a dona a Barcelona t’espera una exclusiva oferta de botes i sabates de gran qualitat, amb estil únic, totalment confortables i a preus assequibles.

 

Disseny propi

Els productes que posem a la venda resulten molt especials, ja que els dissenyem nosaltres mateixos. Cada temporada els nostres creatius analitzen les noves tendències per donar forma al tipus de calçat que totes les dones volen tenir en el seu sabater. La fabricació es porta a terme en territori nacional, concretament a l’àrea d’Alacant, una de les províncies amb més tradició en aquest sector.

Des de Calçats Milano participem activament en tot el procés perquè, a més d’encarregar-nos del disseny de les sabates seleccionem els materials, colors i accessoris, per aconseguir un acabat perfecte. D’estil esport, casual o per vestir, però sempre de la qualitat més gran.

 

Botes a mida

Durant els últims anys hem detectat una creixent necessitat entre les nostres clientes: sovint no trobaven botes de pell que els ajustessin correctament. Demanaven botes de canya ampla, botes especials, adaptades a elles. A algunes no els pujava la cremallera, a altres les botes els quedaven amples de cames… i no hi havia manera que poguessin emportar-se una bota que els quedés bonica.

Llavors ens vam adonar que les nostres botes haurien de tenir en compte les mesures de la cama i no només les habituals mesures del peu. Així va néixer el sistema de mesurament integral de la cama per a botes Integral Size ®, desenvolupat pel nostre fundador, José Pina, i els seus col·laboradors habituals, professionals del món de la pell.

A causa del gran acolliment entre la nostra clientela de tota Espanya, vam decidir centrar-nos a promoure el sistema Integral Size ®, introduint la venda telefònica a partir de l’exposició de botes del nostre catàleg online.

Així vam aconseguir portar més gent, però sempre via un contacte telefònic previ a la a per assegurar que satisfem adequadament les necessitats de les nostres clientes. Ens agrada mantenir una relació més personal encara que sigui telefònica i no només una pantalla anònima de l’ordinador; per això sempre abans de realitzar una comanda parlem amb la clienta personalment.

El nostre objectiu és que tota dona que vulgui tenir unes bones botes li quedin boniques

 

Trepitja amb estil, trepitja amb comoditat

jumbotron

Tant en el teu dia a dia com en les ocasions més especials, vesteix els teus peus a l’última moda però sense renunciar al confort. Amb la nostra selecció de calçats a mida ho tens fàcil. A què esperes per descobrir-ho?

DÓNA UN COP D’ULL AL NOSTRE CATÀLEG!