C/ Villarroel, 209 - Barcelona, 08036, Barcelona

Comprar botes a mida

Aquí tens tota la informació que necessites abans de fer la teva comanda

Comprar botes a mida

COMPRES

Com puc comprar les meves botes a mida?

La compra es realitza telefònicament (o de manera presencial a la nostra botiga). Per comprar telefònicament, segueix aquests 5 passos:

 • Assegura’t que tens a mà una cinta mètrica flexible, ja que hauràs de donar als nostres experts certes mesures de la teva cama.
 • Truca al telèfon 93 163 36 62. El nostre horari és de 10:00 a 20:30. En aquest telèfon, hauràs d’indicar que vols "Comprar un article de la nostra web" a l’especialista que t’atendrà.
 • El nostre professional et sol·licitarà una sèrie de mesures bàsiques i fàcils de la teva cama. Assegura’t d’entendre bé les preguntes; són senzilles, però és important entendre-les bé. Qualsevol dubte, no deixis de preguntar.
  També et sol·licitarà el teu número de peu.
  A continuació, hauràs d’indicar la bota o els models de botes de dona que més t’agraden de la nostra web. Tenim botes de canya ampla, botes especials… Totes elles fabricades en pell i pensades per a cada classe de cama.
 • El nostre especialista t’indicarà la disponibilitat de l’article adequat per a tu i el detall del preu.
  En el cas que decideixis fer la compra, se’t facilitarà un número de comanda de 5 xifres i un número de compte de Calçats Milano en la qual realitzar la transferència per l’import desitjat.
  En la transferència hauràs d’indicar com a referència simplement les 5 xifres del número de comanda i el teu nom i cognom. Per exemple, MARÍA RODRÍGUEZ 45231.
  Et demanarem el nom, adreça d’enviament i dades personals i mitjançant trucada telefònica et confirmarem la comanda .
 • Quan rebem l’import de la teva transferència (normalment en un màxim de 72 hores laborables la transferència és visible), procedim a ordenar l’enviament de les teves botes a mesura que, a partir de llavors, t’arribarà a casa en un màxim de 2 dies laborables.

  TOT AQUEST PROCÉS DE COMPRA TAMBÉ POTS REALITZAR-HO A TRAVÉS DE WHATSAPP DES D’AQUÍ

 

Pots comprar botes de dona de forma online?

No, la compra només es pot realitzar de forma presencial, telefònicament o a través de Whatsapp.

Calçats Milano creiem en la relació personal per assegurar que satisfem adequadament les necessitats de les nostres clientes. Per això, sempre parlem amb elles abans de realitzar una comanda.

 

CANVIS, DEVOLUCIONS I CANCEL·LACIONS

Pots canviar les meves botes a mida per unes altres si no em van bé o no m’agraden?

Volem que les nostres clientes queden satisfetes amb les seves botes. Si per qualsevol motiu, en rebre la teva comanda, no quedes completament satisfeta, pots canviar les teves botes per unes altres sense problema.

Per a procedir a un canvi és imprescindible que:

 • Les botes no estiguin usades.
 • Han de ser enviades en les mateixes condicions en les quals van ser rebudes, incloent-hi l’embolcall original.
 • Han de ser entregades a la nostra adreça del carrer Villarroel abans de 30 dies des de la data en la qual es van rebre.
 • Per enviar-nos la mercaderia que desitgis canviar, empaqueta i precinta el producte en l'embolcall original (si és necessari posa un embolcall addicional) i pots enviar-lo per correu ordinari, sempre certificat, a l’adreça de Calçats Milano, carrer Villarroel, que t’adjuntem amb l’enviament.
 • Una vegada que rebem les botes, procedim a enviar-te la nova talla o el nou model, utilitzant el mateix servei que en la teva compra original sense cap sot. És a dir, no hauràs de tornar a pagar les despeses d’enviament perquè t’enviarem les segones botes gratuïtament.
 • Únicament hauràs de pagar l’enviament que facis a Calçats Milano de devolució. No acceptem enviaments a ports deguts.

 

Puc simplement retornar les botes, sense estar obligada a realitzar un canvi per unes altres?

En el cas que, pel motiu que fos, volguessis realitzar la devolució de les botes sense canviar-les per unes altres, a Calçats Milano ens comprometem sempre a retornar-te l’import de compra de la bota. A càrrec del client només estarà el cost d’enviament d’anada i d’enviament de tornada de la bota (un import de 13 € d’anada i 13 € de tornada).

Per a procedir a un canvi és imprescindible que:

 • Les botes no estiguin utilitzades.
 • Han de ser enviades en les mateixes condicions en les quals van ser rebudes, incloent-hi l’embolcall original.
 • Han de ser entregades a la nostra adreça del carrer Villarroel abans de 30 dies des de la data en les quals van ser rebudes.
 • Per enviar-nos la mercaderia que desitgis canviar, empaqueta i precinta el producte en l’embolcall original (si és necessari posa un embolcall addicional) i pots enviar-lo per correu ordinari, sempre certificat, a l’adreça de Calçats Milano, carrer Villarroel, que t’adjuntem amb l’enviament.

 

Puc cancel·lar la meva comanda de botes de dona si finalment no el vull?

Pots cancel·lar-ho sempre que la comanda no hagi estat enviada. Tingues en compte que les comandes s’envien l’endemà a la recepció de la seva transferència de pagament.

Per realitzar la cancel·lació, truca al telèfon 93 163 36 62. En aquest telèfon, hauràs d’indicar que vols "Cancel·lar la compra d’unes botes de la nostra web" al professional que t’atengui. A continuació, et demanarà el número de comanda i confirmaràs les teves dades.

En el cas que la comanda no hagi estat enviada, et confirmarà la cancel·lació. Si el pagament s’ha fet ja efectiu en el compte de Calçats Milano, es procedirà a la devolució de l’import de la transferència al client. Les despeses de devolució de la transferència seran a càrrec del client.

Si la comada ja ha sigut enviada, no podràs cancel·lar-lo però podras realitzar la devolució.

 

Quina garantia de fabricació tenen els productes comprats en Calzados Milano?

Tots els nostres articles estan garantits pels nostres fabricants associats i segueixen la llei del comerç. No hi ha garantia pel mal ús. Davant qualsevol problema de fabricació, si us plau, truca al telèfon 93 163 36 62 i seràs atès pels nostres professionals.

Els articles oferts en aquesta web són una selecció dels productes de les botiges Calçats Milano i compleixen els mateixos requisits de qualitat i garantia que els posats a la venda en les botiges Calçats Milano.

Podràs comprar les botes que desitgis i adaptar-les a les teves msures, gràcies al nostre Sistema Integral Size ®

 

MODELS I TALLES

Hi ha més models i colors que no apareixen a la web?

Els models de la web són una selecció de referència dels més de 300 dels quals disposem.

En funció de les teves mesures i sobre la base del nostre Sistema Integral Size ®, els nostres especialistes poden proposar-te altres models per la teva consideració.

Si desitges un color diferent del que apareix en la web per a un model en concret, si us plau pregunta al professional que t’atén per la seva disponibilitat.

 

Estan disponibles tots els models de botes online en totes les talles de cama?

Hi ha moltes talles de cames disponibles per a cada model. No obstant això, les nostres botes segueixen el Sistema Integral Size ®, desenvolupat per Calçats Milano, de manera que per a cada tipus i mesures de cama hi ha unes botes més adequades d’unes altres. Oferim botes de canya ampla, botes especials… Sempre fabricades en pell i pensades per a cada dona.

Els professionals que t’atendran podran indicar-te els models més adequats a les teves mesures, basant-se en les teves preferències.

El nostre Sistema Integral Size ® i la nostra extensa gamma de models ens permeten atendre satisfactòriament el 89% dels casos.

 

TRANSPORT

En el preu està inclòs el transport?

Per a cada model s’indica en l’apartat de la nostra web "Catàleg": el preu d’aquesta bota concreta més el preu de l’enviament a l’adreça de lliurament que el comprador indiqui.

El preu d’un enviament a la Península (una adreça, per exemple des de Calçats Milano a l’adreça de lliurament) amb servei garantit d’arribada en 48 hores laborables és de 13 €. Per a altres adreces, consultar telefònicament possibilitats i condicions en el telèfon 93 163 36 62.

 

Què passa si no estic a l’adreça indicada de recepció de l’enviament quan arriba la bota?

En el cas que no hi hagi ningú per la recepció del paquet en l’adreça que ens indiquis, els missatgers deixaran un avís conforme es va intentar l’entrega. A continuació, es procedirà a trucar al telèfon de contacte, facilitat en la compra, per acordar un dia d’entrega.

En el cas que no estiguis disponible per la recepció d’aquest, en els següents 14 dies, es procedirà a la devolució del paquet a Calçats Milano.

 

NOTES

Calçats Milano pretén mostrar els colors de les sabates de la forma més propera a la realitat possible. No obstant això, el color de les sabates pot estar subjecte a variacions depenent de les llums de la fotografia, del monitor del teu ordinador o d’altres factors aliens a la nostra voluntat. Si tens qualsevol dubte sobre el color d’algun model, consulta al professional que t’atén.

Calçats Milano es reserva el dret de retenir qualsevol comanda a causa de raons de seguretat, o bé, si no és possible verificar la informació de les dades necessàries del comprador.

Els articles de Calçats Milano estan disponibles per la venda i enviament dins de la zona de la Península. Per a altres zones, informa’t de la possibilitat i noves condicions en el telèfon 93 163 36 62.